Diumenge 16 de març s’han programat tastos per conèixer el procés d’elaboració de l’oli i el vi i aprofundir en les varietats autòctones de la Terra Alta. Així, la Cooperativa Agrícola Sant Josep proposa una visita a les vinyes i tast de vins en un itinerari començarà amb una sortida per l’entorn natural de Bot i les vinyes de la propietat. Tot seguit, al celler, s’oferirà un tast comentat de tres vins (11.30 h |12 € / persona | visites@santjosepwines.com | Tel. 626 516 491).
Per la seua banda, Lo Molí de Bot i el Celler Menescal organitzen una activitat conjunta que inlcou una visita guiada al molí per aprofundir en el procés tradicional de l’elaboració de l’oli, amb un tast dels olis més característics de la comarca. En acabar, la visita continuarà amb un recorregut pel Celler Menescal on es podran assaborir dos vins (11.00 h | 12 €/persona |Tel. 626 784 726).